Coola ungar känner coola ungar

 
Har ju sett att folk har gjort såna här "bloggare känner bloggare", så vi tänkte göra en här!
 
Jasmine: Hon har fått sin ponny Hugo riden av självaste EMIL SVENDSEN ett flertal gånger. Cool pojk dedär. Hennes andra häst Mattis har blivit riden av Jessica Christoffersson som är totalt såld på han. Som dem flesta dressyrtöntar vet så är hon ganska tajt med Sofia Genne. Hon har även haft en inackorderings-häst i sitt stall, som nu rids av Danai Doverholt. Minerva som hon heter, har swagbrud #1 vid några tillfällen ibland trimmat. Har även varit ledare på ett ridläger där Maja Jonasson varit med på Nellie Berntssons gamla ponny Gevalia.
 
 
 
Amanda: Hennes ponny reds och även tävlades ett par gånger av, håll i er, JULIA LUNDGREN! Hon och Nemo va riktigt jävla swagiga tillsammans. Hon har även ridit Julias Niels, ganska mycket. As coolt!!! Nemo blev även klippt med en fisk på rumpan ett år (swag..) och med fisken på rumpan blev han riktigt uttittat och folk kom verkligen ihåg honom. Gick ju lixom in med en fisk på honom i Div 1 finalen i dressyr... men iaf så skrev själva Sofia Genne t henne att de va coolt, och att hon hade en snööögg ponny. Woop woop! Prinsessan är ju riden av Swagis #1 & #3 och de är ju en grym merit också, de får vi ju bara inte glömma. En bra vän till swagis #2 familjen är även fam Henningsson. När hon var mindre va hon & Elvira riktigt tajta asså.. Swag.
 
 
 
Linnea: Linneas guldponny, har såklart ingen fått äran att sitta på. Han är ju hennes allt! Så där gäller de väl för bloggarna att fightas om vem som får äran att sitta på honom först?!
 
 

Lämna en kommentar här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din blogg:

Kommentar: