Måndag vecka 22 och en bra nyhet

 
Åh herrejösses vad dålig jag har varit med att blogga, ber om ursäkt för det.
 
Veckorna flyger iväg här hos oss, och vi är redan inne på vecka 22.
Jag blev riktigt glad tidigare ikväll då jag fick ett samtal av Hot Shots ägare med glada nyheter.
Hot Shot har nu vilat i 12 dagar, utan ryttare på ryggen pga att vi hittade en ovanligt stor "galla" på vänster framben, kotan. Efter mycket om och men och samtal hit och dit, och efter att veterinären kollat och funderat, kom vi troligtvis fram till att det kunde vara en smäll som hon gjort själv. 
För ca 2-3 veckor sedan var jag och tävlade i Ale-Jennylund, och påvägen hem i transporten var Hot Shot mycket otålig och vevade i transporten. Hon kan redan då slagit i hoven eftersom hon stod på vänster sida av transporten och där fått smällen.
Hur som haver så kunde vi i alla fall sätta igång henne, då "gallan" även blivit mjukare och hon visar varken värme eller hälta. Jag blev SÅHÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR glad när jag hörde att vi kunde sätta igång henne. Hon har knappast förlorat kondition eller muskler på att gå i en hage i 12 dagar, men jag tror hon blivit stel i kroppen som vi nu ska mjuka upp försiktigt. 
 
Något som är bra är att jag har min riddagbok som jag skriver i varje dag, så nu blir det extra noggranhet i den och planera varje ridpass. Hon skall gå lätta ridpass nu i en vecka. Ca 30-40 minuter i paddocken varierat med lagom hårda utepass och 2-3 vilodagar. 
Visar hon ingenting med benet fortsätter vi i samma linje och sätter upp hårdare pass och lägger även in småhinder för att därefter planera vidare. 
Vecka 25, söndagen, åker jag och förhoppningsvis Hot Shot till Anna Emanuelsson på hoppläger i 5 dagar, jag är så taggad!
Hoppas min lilla sessa håller sig frisk. 
 
De va typ de jag ville berätta!
Nu blir det även planering utav bloggen, haha puss hej !