Sveriges framridningar

Efter många tävlingar och framridningar så har jag nu kommit fram till lite slutfakta.. Alla framridningar i Sverige har 2 olika gruppers ekipage som man sedan kan dela in i smågrupper, men såhär ser dem 2 grupperna ut...

Grupp 1: I den här gruppen finns dem bortskämda ungarna. Dem har märkeskläder upp över öronen och har dyra ponnyer. Antingen är det en som har gått SM med den förra ryttaren eller så har ryttaren tagit ner ponnyn till en nivå där dem bara vinner. I ena hörnet av ridhuset står deras tränare (som har en A4 lång merit-lista från internationell nivå) och vid sidan av ungens mamma. Mamman som för övrigt är dränkt i märkeskläder och inte vet vad hon snackar om, vet bara att ponnyn var dyr så den måste vara bra. Hon är alltså typen som kan stå och snacka skit med dem andra mammorna, om ekipagen som inte är lika duktiga som deras barn... Detta ekipaget ska man se upp för på framridningen, för i deras värld finns bara dem och kommer man ivägen så är det lika med självmord. Då kan man inte annat än vänta sig en utskällning från ryttaren, tränaren och framförallt mamman.

Grupp 2: I denna grupp finns dem ungar vars föräldrar han köpt en billig ponny som dem har utbildat själva till en skaplig nivå själva. Dem blir lätt ofokuserade på framridningen då dem hela tiden ser upp för grupp 1. Deras mammor är deras tränare och dem har oftast hela släkten med sig vid staketet. För grupp 1 uppfattas deras ponnyer som ohyra och som inte ska visas på tävlingsplatser.

Med närmare spekulationer finna det ju undantag, men jag tror ni alla känner/har sett någon från det olika grupperna.



Lämna en kommentar här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din blogg:

Kommentar: